Het blauwe meisje e-boek

 4,99

Het blauwe meisje

Wim Urgel

Novelle

80 paginaโ€™s

ISBN 978 949 3293 601 โ€“ NUR 301

Uitgeverij Beefcake Publishing

Prijs boek = 19,50 euro

Prijs e-boek = 4,99 euro

 

Categorie: Tags: ,
Ook verkrijgbaar als boek   Bekijk inkijkexemplaar

Beschrijving

โ€˜Jij bent het,โ€™ sprak Hij en Hij richtte zich tot mij, โ€˜jij bent het. Maak je bekend. Er is maar plaats voor รฉรฉn.โ€™ Verpletterend, dwingend, onontkoombaar was Zijn stem. Ik was nummer รฉรฉn in de kosmos. De kosmos hoorde mij toe en was zonder raadsels. Ik was de redder van de mensheid. Uitverkorene. Onaantastbaar.

โ€˜Maak je bekend.โ€™ Ik schreeuwde de boodschap uit maar werd niet begrepen. Niet begrepen, helemaal niet, wel gegrepen en ondergebracht in een eng kamertje in een kliniek. Daar hoorde ik in de loop van de eerste nacht een stem die me vertelde: โ€˜Liefde is in alle dingen, niet alleen in alles wat huilt en lacht.โ€™ Ik meende dat het de stem van het blauwe meisje was. Het kamertje leek me ineens iets minder eng.

Een jongeman ondergaat een erg verwarrende, existentiรซle ervaring. Hij weet geen raad met zichzelf en zijn omgeving, bestormd door beelden die de chaos groter maken. Enkel zijn herinneringen, aan onder anderen het blauwe meisje, houden hem recht.

 

Een confronterend verhaal dat niemand koud zal laten

 

 


Over de auteur

Wim Urgel (ยฐ1947) studeerde Germaanse Filologie en Sociale en Culturele Antropologie aan de KULeuven. Hij was jarenlang uitgever. Zijn liefde voor literatuur en (verbindende) poรซzie bracht verscheidene kortverhalen en dichtbundels voort. Het blauwe meisje is zijn nieuwste novelle.

 

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews gevonden.

Be the first to review “Het blauwe meisje e-boek”

Uw email zal niet worden gepubliceerd. Required fields are marked *

Go to Top